Καλύτερες τιμές για όλους τους τύπους οχημάτων

Ανταποκρινόμενοι δυναμικά στις αυξανόμενες ανάγκες των ασφαλισμένων, για ολοκληρωμένη αλλά και προσιτή ασφάλιση, προσφέρουμε ασφαλιστικές υπηρεσίες και τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές για ασφάλιση σε μοτοσυκλέτα και φορτηγό.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Έτσι παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και εμπλουτισμένες προτάσεις για τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Επιλέξτε το είδος οχήματος που σας ενδιαφέρει και διαμορφώστε μόνοι σας την αασφάλιση που επιθυμείτε.

bike
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
taxi-cab
TAXI
delivery-truck
ΦΟΡΤΗΓΟ

Εκτός από την κύρια ασφάλιση του οχήματός σας και ανεξάρτητα από το πακέτο ασφάλισης που θα επιλέξετε, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που πρέπει πάντα να αισθάνεστε ως ασφαλισμένος.

Δείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες για τις ιδιαιτερότητες διαφόρων παραγόντων και συνθηκών που επηρεάζουν την ασφάλιση ενός οχήματος και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν κατά περίπτωση.

document
ΠΡΑΣΙΝΗ
ΚΑΡΤΑ
question
ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
overturned-vehicle
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
car-collision
ΑΤΥΧΗΜΑ ME
ΑΛΛΟΔΑΠΟ
hands
ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
car-repair
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ
ΟΧΗΜΑΤΑ
umbrella-car
ΚΑΙΡΙΚΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
front-car
ΝΕΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ

Δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή της Ελλάδας μένετε, πόσων ετών είστε, για ποιόν λόγο ή πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας. Σημασία έχει ότι πρέπει πάντα να νοιώθετε σιγουριά για την επιλογή σας.

chat(1)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ
telephone-operator
ΖΗΤΗΣΤΕ
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Βρείτε μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης με επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας!

Παρουσιάσθηκε σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.

Η SimpleACT θα χρησιμοποιήσει τα παραπάνω παρεχόμενα στοιχεία, κατά περίπτωση, για επικοινωνία και ενημερώσεις. Τα εν λόγω στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή άλλη εταιρία.