Καθημερινά δημιουργείτε, εργαζόμενοι σκληρά,

εισόδημα και περιουσία για σας και την οικογένειά σας.

Επειδή τα πάντα στη ζωή μπορεί να συμβούν απροσδόκητα, εξασφαλίστε άμεσα τους αγαπημένους σας:

Τα προγράμματα ασφάλισης ζωής αφορούν και την πρόληψη απρόβλεπτων γεγονότων που απειλούν να αφήσουν οικονομικά εκτεθειμένο τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του.

Με την ένταξη σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής, τα ασφάλιστρα θα συνεχίσουν να καλύπτονται σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν θα μπορεί να εργαστεί λόγω ανικανότητας (μόνιμης ή ολικής) ή σε περίπτωση που χάσει το δώρο της ζωής. Οι οικονομικές του υποχρεώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις θα συνεχίσουν να καλύπτονται από το πρόγραμμα, ενώ το επίπεδο ζωής και ο προγραμματισμός της οικογένειάς του θα διατηρηθούν.

Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλεια ζωής;

Κάθε οικογένεια είναι μοναδική, με διαφορετικό τρόπο ζωής, εισοδήματα, αριθμό μελών και οικογενειακές δαπάνες.

Υπάρχει όμως μια ανάγκη που είναι κοινή σε όλες τις οικογένειες. Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της και η δυνατότητα να μπορεί σε κάθε περίσταση να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, όπως :

  • Τρέχοντα έξοδα
  •  Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
  •  Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
  •  Υποχρεώσεις προς τρίτους
  •  Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης για τα παιδιά.

Τα μέλη της οικογένειάς σας, εξαρτώνται από εσάς. Καθημερινά δημιουργείτε, εργαζόμενοι σκληρά, εισόδημα και περιουσία για σας και την οικογένειά σας. Αν όμως συμβεί το «κακό συναπάντημα», όπως λέει ο λαός μας,  όλα κινδυνεύουν να χαθούν.

Σε αυτή τη δύσκολη περίπτωση θα χρειασθούν χρήματα και για :

  • Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
  •  Κάλυψη τελευταίων εξόδων

Η ασφάλεια ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

Ποιές κατηγορίες ασφαλειών ζωής προσφέρονται;

Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με Αξία Εξαγοράς

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, ενώ αυτός μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του αν το επιθυμεί.

Απλή Ασφάλεια Ζωής Ετήσιας Διάρκειας

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, αν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται με ετήσια διάρκεια και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Απλή Ασφάλεια Ζωής

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, αν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. 10, 20, 30 έτη.

Ασφάλεια Ζωής Μειούμενου κεφαλαίου

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, καθώς σκοπός του είναι η αποπληρωμή των δανείων ή η κάλυψη μειουμένων αναγκών στο μέλλον.

Ασφάλεια Ζωής απο Ατύχημα

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, αν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου από ατύχημα, μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. 

Πως θα κάνω τη σωστή επιλογή;

  • Υπολογίστε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε, ώστε να εξασφαλιστούν οι άνθρωποί σας. Ο Συνεργάτης μας που φροντίζει για την ασφάλισή σας θα σας βοηθήσει καθοριστικά στον σωστό υπολογισμό.
  • Επιλέξτε την κατηγορία προγράμματος ασφάλισης ζωής που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.
  • Επιλέξτε μια ασφαλιστική εταιρία φερέγγυα και αξιόπιστη, με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο.
chat(1)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

ή

telephone-operator
ΖΗΤΗΣΤΕ
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Βρείτε μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης με επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας!

Παρουσιάσθηκε σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.

Η SimpleACT θα χρησιμοποιήσει τα παραπάνω παρεχόμενα στοιχεία, κατά περίπτωση, για επικοινωνία και ενημερώσεις. Τα εν λόγω στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή άλλη εταιρία.