Ασφάλεια φιλοξενίας μέσω διαδικτύου

Η Airbnb αποτελεί μια ιστοσελίδα εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων, η οποία ιδρύθηκε το 2008 με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια (ΗΠΑ). Οι τουριστικές ενοικιάσεις κατοικιών μέσω αυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (αλλά και άλλων παρόμοιων) στο πλαίσιο της οικονομίας διαμοιρασμού, αποτελούν μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα, τόσο παγκοσμίως όσο και στη χώρα μας.

Μια τέτοια δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει πηγή εισοδήματος για πολλές οικογένειες.

airbnb 004
airbnb 002

Ωστόσο κάθε οικοδεσπότης βιώνει την αγωνία να μην αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα με τους ενοικιαστές, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε αυτό. Έτσι είναι σημαντικό να μπορεί να εξασφαλίσει (ο οικοδεσπότης) την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής του, ακόμα και αν υπάρξουν απρόβλεπτες διεκδικήσεις πελατών με δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για τη βιωσιμότητα και τη φήμη της.

Για τον λόγο αυτόν υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης (ΑΕ) Επιπλωμένων Τουριστικών Κατοικιών από ιδιώτες.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε:

για ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
house
για ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε φυσικά πρόσωπα που ενοικιάζουν κατοικία/ες ή μέρος αυτής/ών μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών (Airbnb, Booking, κ.ά.) σύμφωνα με τις ρυθμίσεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων στο πλαίσιο της οικονομίας διαμοιρασμού (Ν. 4472/2017).

Η παρεχόμενη κάλυψη αφορά στην Αστική Ευθύνη (ΑΕ) του ιδιώτη/μισθωτή της κατοικίας για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες του, για ατυχήματα, που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο χώρο της επιχείρησης, από αμέλεια ή παραλείψεις των ιδιοκτητών ή των προσώπων που έχουν στην υπηρεσία τους και σχετίζονται με τους χώρους λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ή τον περιβάλλοντα χώρο αυτής ή που θα προέρχονται από αυτή.

Μπορεί επιπλέον να συμπεριληφθεί ΑΕ :

  • πυρκαγιάς
  • διαρροής σωληνώσεων
  • χρήσης ανελκυστήρων
  • λειτουργίας πισίνας
  • εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ή επισκευών
  • προς τον ιδιοκτήτη οικοδομής
airbnb 003
chat(1)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

ή

telephone-operator
ΖΗΤΗΣΤΕ
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Βρείτε μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης με επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας!

Παρουσιάσθηκε σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.

Η SimpleACT θα χρησιμοποιήσει τα παραπάνω παρεχόμενα στοιχεία, κατά περίπτωση, για επικοινωνία και ενημερώσεις. Τα εν λόγω στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή άλλη εταιρία.