Συνεργαστείτε μαζί μας!

νεος συνεργατης insurance

Στη simpleACT oι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο που διαθέτουμε. Νοιαζόμαστε για τους συνεργάτες μας, διότι αποτελούν σημαντικό κρίκο της αλυσίδας από εμάς μέχρι τον τελικό ασφαλιζόμενο πελάτη.

Εάν αναζητάτε εργασία σε ένα σύγχρονο και γρήγορα εξελισσόμενο περιβάλλον και πιστεύετε πως διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί μας!

Νέες θέσεις εργασίας στον ασφαλιστικό χώρο!

Η εταιρία μας επιθυμεί να προσλάβει νέους συνεργάτες για 6 μήνες.

Ουσιαστικά παρέχουμε στον νέο συνεργάτη την ευκαιρία, αφενός να δοκιμάσει τις ικανότητές του ως επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος, αφετέρου να ξεκινήσει  την εργασία του όχι απλά χωρίς κανένα κόστος, αλλά και με ένα μικρό εισόδημα, με το οποίο μπορεί να καλύπτει τα έξοδα κίνησής του.

Ύστερα από την πάροδο 6 μηνών και εφόσον ο νέος συνεργάτης έχει αποφασίσει ότι θέλει να παραμείνει στον ασφαλιστικό χώρο, θα πρέπει να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος (είναι μία εύκολη διαδικασία) και να αποκτήσει κανονικό δικό του κωδικό ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις,
παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνείσετε μαζί μας!

chat(1)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ
telephone-operator
ΖΗΤΗΣΤΕ
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Βρείτε μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης με επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας!

Παρουσιάσθηκε σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.

Η SimpleACT θα χρησιμοποιήσει τα παραπάνω παρεχόμενα στοιχεία, κατά περίπτωση, για επικοινωνία και ενημερώσεις. Τα εν λόγω στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή άλλη εταιρία.