simpleACT

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για τον τομέα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ως Υπευθύνου και εκτελούντος την Επεξεργασία

(Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016)
Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με την επωνυμία ΚΕΧΑΓΙΔΟΥ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΠΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ), έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΑΦΜ 044916810 (Δ’ ΔΟΥ Θεσ/νίκης), ο οποίος έχει νομίμως καταχωρηθεί στο Μητρώο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με αριθμό μητρώου 58475, παρέχει υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και καλείται στο εξής ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ.

Στα πλαίσια, της δραστηριοποίησής μας ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Επεξεργαζόμαστε «Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα» που σας αφορούν (στο εξής καλούμενα ΔΠΧ), δηλαδή κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων») και επομένως μπορεί να προσδιορίσει άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά του, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και την ελληνική νομοθεσία, όπως ισχύουν.

Για την δραστηριοποίησή μας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τη σύναψη ασφαλιστικών συμβάσεων εξ αποστάσεως έχουμε δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο www.simple.gr.

  • Δια της αποδοχής των όρων χρήσης και της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου αποδέχεστε, δηλώνετε και εγγυάστε μεταξύ των άλλων ότι εισάγετε αποκλειστικά ακριβείς και αληθείς πληροφορίες, όπου απαιτείται από το ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης στοιχείων του εν λόγω ιστοτόπου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και αποδέχεσθε ότι η παροχή ανακριβών ή/ και αναληθών ή/και ελλιπών πληροφοριών σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας αρχικής λήψης ή/ και ανανέωσης ισχύος ασφαλιστικού προϊόντος – υπηρεσίας αποτελεί λόγο ακύρωσης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, καθώς και ότι δύναται αν επιφέρει οποιαδήποτε άλλη συνέπεια προβλέπεται από το νομοθεσία. Ως επισκέπτες – χρήστες του ιστοτόπου μας χρειάζεται να μας γνωστοποιείτε ορισμένες προσωπικές σας πληροφορίες, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρονται δια μέσω αυτού (όπως για παράδειγμα να λάβετε προσφορά ασφάλισης, να εγγραφείτε σε ενημερωτικά -διαφημιστικά δελτία, να επεξεργαστείτε μία παραγγελία).
  • Ομοίως, συλλέγουμε ΔΠΧ, εφόσον επιλέξετε ως μέσο εξυπηρέτησης εξ αποστάσεως το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ.
  • Συλλέγουμε ΔΠΧ κατά τη φυσική σας παρουσία στα καταστήματά μας.
  • Περαιτέρω, ενδέχεται να συλλέγουμε ΔΠΧ, σε οποιαδήποτε στάδιο κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω τρόπους κι αν εξυπηρετείστε, για παράδειγμα συλλέγουμε δεδομένα από τις αιτήσεις ασφάλισης και τα δικαιολογητικά έγγραφα, τις δηλώσεις αναγγελίας ζημιών, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα ηλεκτρονικά μηνύματα ή οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία σας μαζί μας.
  • Επίσης, ενδέχεται να συλλέξουμε ΔΠΧ από εσάς όταν συμμετέχετε με τη θέλησή σας σε καταναλωτική έρευνα ή διαγωνισμό μας.
  • Ακόμη, ενδέχεται να λάβουμε προσωπικές πληροφορίες από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών που συνεργάζονται μαζί μας, συνεργαζόμενους με εμάς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, καθώς και τις εφαρμογές λογισμικού που διαθέτουμε σε υπολογιστές, έξυπνα τηλέφωνα και άλλες κινητές συσκευές.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν πληροφορίες ταυτοποίησης και επικοινωνίας, όπως όνομα και επίθετο, διεύθυνση κατοικίας, ημερομηνία γέννησης, e-mail, τηλέφωνο, προτιμήσεις καταναλωτικών αγαθών και ενδεχομένως και «Ειδικής Κατηγορίας Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα» (στο εξής καλούμενα ΕΚΔΠΧ), όπως δεδομένα υγείας – οικογενειακό ιστορικό, καθώς και λοιπές πληροφορίες, οι θα απαιτούνται δυνάμει της ασφαλιστικής νομοθεσίας ή/ και για την συμπλήρωση των αιτήσεων ασφάλισης και λοιπών απαραιτήτων ασφαλιστηρίων εγγράφων (π.χ. έντυπο αναγκών) ανά κλάδο και προϊόν ασφάλισης.

Σε περίπτωση που μας παρέχετε πληροφορίες για την ασφάλιση ενός τρίτου φυσικού προσώπου, οφείλετε να ενημερώσετε το τρίτο πρόσωπο σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και να λάβετε την άδεια του για να μας κοινοποιήσετε τις εν λόγω πληροφορίες.

Τέλος, κατά την πλοήγησή σας στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ, δεδομένα που δεν συνδέονται απαραίτητα με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου είναι δυνατόν να συλλεχθούν όπως αναγνωριστικές διευθύνσεις IP, cookies κ.α.

Οι υπηρεσίες του ιστοτόπου δεν προορίζονται για άτομα κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών και ζητάμε να μην παρέχετε ΔΠΧ μέσω του ιστοτόπου εάν είστε κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών.

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε οι ίδιοι με τη θέλησή σας κι αφού έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας ή όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης ή για να ληφθούν μέτρα μετά από αίτημά σας, πριν από την σύναψη της σύμβασης και πιο συγκεκριμένα:

Α. Για την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης: Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι αντικειμενικά ουσιώδη και αναγκαία για την άσκηση του έργου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, δηλαδή ενεργούμε στα πλαίσια της παροχής και εκτέλεσης των υπηρεσιών αυτών (ασφαλιστικής διαμεσολάβησης) που έχουμε αναλάβει έναντι των χρηστών μας και των συνεργαζόμενων με εμάς ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Β. Για εξυπηρέτηση σας ως πελάτες / χρήστες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και για την διαχείριση παραπόνων. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι αντικειμενικά ουσιώδη και αναγκαία για την εξυπηρέτησή σας, κατόπιν αιτήματός σας.

Γ. Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα ΔΠΧ για τους ακόλουθους σκοπούς, για τους οποίους απαιτείται η συγκατάθεσή σας (Σημειώνουμε ότι έχετε δικαίωμα να ανακαλείται τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν υπάρχει άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα):

  • Για διαφημιστικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες που τυχόν πραγματοποιήσουμε στο μέλλον, όπως και για την αποστολή προσφορών, συμβουλών εξοικονόμησης και χρήσιμων ενημερωτικών δελτίων. Αφού λάβουμε την συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιούμε και να επεξεργαζόμαστε, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασής τους, τα ΔΠΧ σας, πλην των ΕΚΔΠΧ (Ειδικών Κατηγοριών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) για ενημερωτικές, διαφημιστικές, προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούμε ως επιχείρηση.
  • Για να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την πελατειακή σας εμπειρία γενικά και μέσω του ιστοτόπου.
  • Για την ανάλυση δεδομένων – καταναλωτικής συμπεριφοράς,
  • Για στατιστικούς σκοπούς και έρευνες ικανοποίησης πελατών, προϊόντων – πελατών σχετικά με παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του ιστοτόπου μας.
  • Ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές σας διατηρούμε το δικαίωμα διαβίβασης ΔΠΧ ή/και πιθανόν ΕΚΔΠΧ στην εκάστοτε συνεργαζόμενη ασφαλιστική επιχείρηση που προμηθεύει το ασφαλιστικό προϊόν – υπηρεσία με σκοπό την λήψη προσφοράς ασφάλισης, την επεξεργασία της αίτησης ασφάλισης, τη λειτουργία και την εκτέλεση της ασφαλιστικής σύμβασης κ.ο.κ. Περαιτέρω τήρηση, επεξεργασία, ή/και διαβίβαση των ΔΠΧ σε τρίτα μέρη εντός ή και εκτός ΕΕ από τις συνεργαζόμενες με εμάς ασφαλιστικές επιχειρήσεις που προμηθεύουν το ασφαλιστικό προϊόν, διέπονται από την αντίστοιχη Πολιτική Απορρήτου της εκάστοτε συνεργαζόμενης ασφαλιστικής επιχείρησης και τις διατάξεις και τους όρους ασφάλισης των σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Στα πλαίσια της λειτουργίας της ασφαλιστικής σύμβασης σας, τα ΔΠΧ μπορεί να διαβιβαστούν σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, ιατρούς, αντασφαλιστές, στη Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών.
  • Επίσης, τα ΔΠΧ σας μπορεί να καταστούν προσιτά στα πλαίσια της λειτουργίας της επιχείρησής μας σε υπαλλήλους μας (τμήμα εκδόσεων, τμήμα αποζημιώσεων κ.λ.π.) και σε εξωτερικούς συνεργάτες μας, νομικά και φυσικά πρόσωπα – παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι πληρούν τις εκ του νόμου απαιτούμενες προϋποθέσεις και διατηρούν συμβάσεις συνεργασίας μαζί μας, όπως για παράδειγμα σε συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, σε παρόχους υπηρεσιών διαδικτυακών ασφαλιστικών συστημάτων, σε παρόχους υπηρεσιών αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε παρόχους υπηρεσιών αποστολής μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας SMS, σε παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, σε παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής και διαδικτυακών συναλλαγών, σε παρόχους υπηρεσιών ταχυμεταφορών-courier κ.α.
  • Σε περίπτωση συναίνεσης της επεξεργασίας των ΔΠΧ, πλην των ΕΚΔΠΧ, για διαφημιστικούς – προωθητικούς σκοπούς, ενδέχεται να διαβιβαστούν και να καταστούν προσιτά και από νομικά ή και φυσικά πρόσωπα, με τα οποία κατά καιρούς διατηρούμε συμβάσεις, τα οποία αναλαμβάνουν την διεξαγωγή αυτής της ενέργειας.
  • Τέλος, ΔΠΧ που σας αφορούν μπορεί να διαβιβαστούν σε Δημόσιες Αρχές βάσει επιταγών του Νόμου ή Δικαστικών αποφάσεων κ.λπ..

Δεν θα διαβιβάσουμε ΔΠΧ σας σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιονδήποτε σκοπό, πέραν των διαβιβάσεων που αναφέρονται ανωτέρω. Δεν θα πουλήσουμε ΔΠΧ σας σε τρίτες εταιρείες που ενδέχεται να ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε εσάς.

Διατηρούμε τα ΔΠΧ σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της συμβατικής μας σχέσης, καθώς και μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων.

Δεν λαμβάνουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις. Διευκρινίζουμε ότι οι σημαντικές αποφάσεις που αναφέρονται στην ασφάλισή σας λαμβάνονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες από αυτές Πολιτικές Απορρήτου και τους γενικούς και ειδικούς όρους των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Έχουμε λάβει όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα (ενδεικτικά, κρυπτογράφηση, ανωνυμοποίηση) για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Επίσης στα πλαίσια αυτά, διενεργούμε επαλήθευση εγκυρότητας διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω αξιόπιστων παρόχων σχετικών υπηρεσιών.

Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά τη μεταβίβαση των δεδομένων μέσω του διαδικτύου ή άλλου συστήματος αποθήκευσης των δεδομένων. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη σας ότι έχει τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση papoglou@gmail.com.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων θεσπίζει ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία μπορείτε να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή. Συγκεκριμένα:

  • Έχετε δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης (άρθρο 12 ΓΚΔΠ), δικαίωμα πληροφόρησης (άρθρα 13 και 14 ΓΚΠΔ) και δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) στα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Μπορείτε δηλαδή να ζητήσετε να μάθατε αν διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα και, ποια είναι αυτά, τους λόγους που τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε, τους αποδέκτες τους, καθώς επίσης και να λαμβάνετε αντίγραφο αυτών.
  • Έχετε δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε. Έχετε τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που έχουμε για εσάς.
  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη – άρθρο 17 ΓΚΠΔ) των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη.
  • Έχετε δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ), δηλαδή μπορείτε να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (π.χ. επεξεργασίας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανόμενης και της κατάρτισης προφίλ, εάν αυτή σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση).
  • Έχετε δικαίωμα να αντιτάσσεστε στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ (άρθρο 22 ΓΚΠΔ), δηλαδή να μας ζητήσετε να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάση αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με ανάλογο τρόπο. Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας (άρθρο 18 ΓΚΠΔ) των προσωπικών σας δεδομένων. Δηλαδή να περιορίσουμε την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για όσο χρονικό διάστημα είναι υπό εξέταση οι αντιρρήσεις σας ως προς την επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα είμαστε σε θέση μόνο να αποθηκεύουμε τα δεδομένα αυτά και να μη προβαίνουμε σε καμία περαιτέρω πράξη επεξεργασίας.
  • Έχετε δικαίωμα «φορητότητας των δεδομένων σας» (άρθρο 20 ΓΚΠΔ), δηλαδή μπορείτε να ζητάτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή άλλο μέρος σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή.
  • Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανακαλείτε τη συγκατάθεση σας. Στις όσες περιπτώσεις ενδεχομένως έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη επεξεργασία. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν υπάρχει άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο χρηματικό ποσό για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματα). Εντούτοις, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος, σε περίπτωση που το αίτημά σας για πρόσβαση είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβάνεται συχνά, είναι υπερβολικό ή απαιτεί εκ μέρους μας σημαντικό διοικητικό κόστος για να ικανοποιηθεί κ.λπ. Εφόσον ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του σχετικού αιτήματος, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίηση του. Επίσης, είναι πιθανόν να σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα δεδομένα σας (ή για άσκηση οποιουδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματά σας), σαν μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα τρίτο πρόσωπο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα παραπάνω δικαιώματα, θα πρέπει να υποβάλλετε αίτημα στο papoglou@gmail.com, ή να επικοινωνήσετε ταχυδρομικώς με την εταιρεία μας.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε μέσω email στο papoglou@gmail.com, ή να επικοινωνήσετε ταχυδρομικώς με την εταιρεία μας. 

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα cookies είναι πληροφορίες, τις οποίες μια ιστοσελίδα μπορεί να αποθηκεύσει στην εφαρμογή πλοήγησης του επισκέπτη και στη συνέχεια να τις ανακτήσει, ώστε να τον αναγνωρίσει την επόμενη φορά που θα την επισκεφτεί. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λ. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική cookies.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να τροποποιείται ανά διαστήματα και οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν θα σας κοινοποιούνται μέσω ειδοποίησης στον ιστότοπό μας. Ο επισκέπτης ή και ο χρήστης οφείλει να ελέγχει συχνά το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ώστε να είναι ενήμερος κάθε στιγμή για την πολιτική.

Βρείτε μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Συγχαρητήρια! Έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης με επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας!

Παρουσιάσθηκε σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.

Η simpleACT θα χρησιμοποιήσει τα παραπάνω παρεχόμενα στοιχεία, κατά περίπτωση, για επικοινωνία και ενημερώσεις. Τα εν λόγω στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή άλλη εταιρία.